Basket League: Περιστέρι – ΑΕΚ, 62-66

ΙΝΤΙΜΕ

Ύστερα από ένα συναρπαστικό φινάλε η ΑΕΚ επικράτησε του Περιστερίου με 66-62. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 7 πόντους, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι στο φινάλε έκανε όργια. Ο παίκτης της Ένωσης σημείωσε τέσσερα στα τέσσερα τρίποντα και χάρισε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Οι ομάδες ήταν αρκετά άστοχες στο ξεκίνημα του ματς και στο πρώτο λεπτό μέτρησαν 0/4 σουτ συνολικά. To θέαμα συνέχισε να είναι κάκιστο και αυτό ήταν απόρροια των πολλών φάουλ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης από το πρώτο δεκάλεπτο πήγε στον πάγκο με τρία φάουλ (2 φάουλ και μία τεχνική ποινή). Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των γηπεδούχων και την απόσυρση του Έλληνα σέντερ και προηγήθηκε με εφτά πόντους (4-11).

Η Ένωση συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο στο ματς και προηγήθηκε με double score (8-16). Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έδωσε μεγάλη ανάσα στο Περιστέρι και με ένα μεγάλο τρίποντο μείωσε σε 16-11. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν περισσότερο, ενώ το δεκάλεπτο έκλεισε με εκπληκτικό κάρφωμα του Χρυσικόπουλου (12-18).

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν σε εξαιρετική ημέρα και έκανε μεγάλη ζημιά στην άμυνα του Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι, όμως, κατάφεραν να βρουν λύσεις στην επίθεση και με πέντε σερί πόντους του Αθηναίου πλησίασαν στον έναν πόντο (17-18). Οι δύο ομάδες ανέβασαν ταχύτητα και έκαναν γρήγορες επιθέσεις, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έβρισκαν στόχο τα σουτ που επιχειρούσαν (19-22).

Περισσότερα στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2JGLZrr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη