«ο πολίτης στο κέντρο» και «δημοτική συνεργασία ευθύνης» : συνένοχος της «δολοφονίας του Ζαγαρά» ο Δήμαρχος θηβαίων - Καλύτερη Λαμία

«ο πολίτης στο κέντρο» και «δημοτική συνεργασία ευθύνης» : συνένοχος της «δολοφονίας του Ζαγαρά» ο Δήμαρχος θηβαίων

 Μαύρη σελίδα αποτελεί για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Ελικώνα- το βουνό των Μουσών- η θετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας παρά τις αντίθετες γνωμοδοτήσεις των δημοτικών συμβουλίων των Δήμων Θηβαίων και Αλιάρτου-Θεσπιών.

 

Για όλους τους δημοτικούς συμβούλους που εκπροσωπούμε τις παρατάξεις «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ» και «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» γίνεται ακόμα πιο σκοτεινή μιας και ο δήμαρχος Θηβαίων- πέρα και έξω από κάθε λογική και ηθική- υπερασπίστηκε τη δημιουργία του εν λόγω αιολικού πάρκου.

 

Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ο δήμαρχος εκπροσωπεί το δημοτικό συμβούλιο και έπρεπε να υπερασπιστεί την τελική απόφαση που προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας επί της γνωμοδότησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με 18 θετικές έναντι 13 αρνητικών ψήφων. Με αυτή του την κίνηση εκτέθηκε ο ίδιος αλλά και ακύρωσε επί της ουσίας τον ισχυρότερο θεσμό εκπροσώπησης του δήμου που είναι το δημοτικό συμβούλιο.

 

Καταγγέλλουμε, λοιπόν, την πράξη αυτή του δημάρχου σε όλους τους συμπολίτες μας και θα ζητήσουμε άμεσα έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου ( έστω και με τηλεδιάσκεψη) όπου θα πρέπει να συζητηθεί η στάση και η θέση του στην περιφερειακή επιτροπή κόντρα στην απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου.

 

Σε ό,τι αφορά την ουσία της κίνησης αυτής αποδεικνύεται περίτρανα η ταύτισή του με συγκεκριμένα συμφέροντα και με περιβαλλοντοκτόνες πρακτικές κόντρα στην συντριπτική πλειονότητα των δημοτών της περιοχής.

 

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση των συνδημοτών μας …

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

 

«Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ» «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/3eIFKPp
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.