Τσιόδρας: Το σύστημα Υγείας θα πιεστεί τις επόμενες μέρες, 191 οι διασωληνωμένοι

Τσιόδρας: Το σύστημα Υγείας θα πιεστεί τις επόμενες μέρες, 191 οι διασωληνωμένοι

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας μας τις τελευταίες εβδομάδες παρουσίασε ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά την ανακοίνωση του γενικού lockdown από τον Πρωθυπουργό.

Το σύνολο των κρουσμάτων έχει ξεπεράσει τις 1.600 μέσα σε 7 ημέρες, ενώ από το τέλος Οκτωβρίου και μετά έχει αυξηθεί η μεταδοτικότητα του ιού, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Αναφορικά με τα τεστ, όπως είπε αυτά εικοσαπλασιάστηκαν τον τελευταίο μήνα. Ειδικότερα η άνοδος στα τεστ ξεπερνά το 9% το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο κ. Τσιόδρας εξήγησε πως το σύστημα Υγείας θα πιεστεί τις επόμενες ημέρες, καθώς περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν στα νοσοκομεία παρά παίρνουν εξιτήριο.

Ποτέ ξανά στη σύγχρονη ιστορία δεν είχαμε τόσους νοσηλευόμενους από έναν ιό που κάνει πνευμονία, ούτε εμείς ούτε η υπόλοιπη Ευρώπη, τόνισε σε δραματικούς τόνους, ενώ επισήμανε πως έχουμε μέσο όρο νέων εισαγωγών που ξεπερνά τις 170 ανά ημέρα.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/2JtDgJ5

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη