Αμερικανικές εκλογές 2020, μία ανάσα πριν το Οβάλ Γραφείο ο Μπάιντεν: «Πιστεύω ότι θα είμαστε νικητές»

Αμερικανικές εκλογές 2020, μία ανάσα πριν το Οβάλ Γραφείο ο Μπάιντεν: «Πιστεύω ότι θα είμαστε νικητές»

Μήνυμα προς τον αμερικανικό λαό απηύθυνε πριν από λίγο ο Τζο Μπάιντεν, εν μέσω της καταμέτρησης των ψήφων των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Σε θρίλερ έχουν μετατραπεί οι αμερικανικές εκλογές, με τον Τζο Μπάιντεν να κάνει ανακοινώσεις, λέγοντας ότι ψήφισαν περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ στην ιστορία των ΗΠΑ.

Στην ομιλία του, κατά την οποία προσπάθησε να εμφανιστεί ενωτικός, ο πρώην αντιπρόεδρος είπε ότι πιστεύει πως είναι σαφές ότι εξασφαλίζει αρκετές Πολιτείες ώστε να κερδίσει την προεδρία.

«Δεν είμαι εδώ για να διακηρύξω ότι νικήσαμε, αλλά να αναφέρω πως όταν τελειώσει η καταμέτρηση, πιστεύουμε ότι θα είμαστε οι νικητές», είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Κάθε ψήφος πρέπει να μετρήσει», τόνισε, δηλώνοντας αισιόδοξος ότι αυτή θα είναι «μια νίκη για τη δημοκρατία και την Αμερική».

Ο Μπάιντεν δεσμεύτηκε ότι, μολονότι ήταν υποψήφιος με τους Δημοκρατικούς, θα κυβερνήσει «ως Αμερικανός πρόεδρος», τόσο για αυτούς που τον ψήφισαν, όσο και για εκείνους που δεν τον ψήφισαν.

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν κερδίζει την Πολιτεία του Μίσιγκαν, εξασφαλίζοντας 16 εκλέκτορες, σύμφωνα με την πρόβλεψη του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Με καταμετρημένο το 97% των ψήφων, ο Μπάιντεν συγκεντρώνει ποσοστό 49,8% και ο Ντόναλντ Τραμπ 48,6%.



via Ειδησεις https://ift.tt/38cVQ2o

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη