Αμερικανικές εκλογές 2020: Μία ανάσα πριν τη νίκη ο Μπάιντεν - Επανακαταμέτρηση ζητά ο Τραμπ

@JoeBiden

O Tζο Μπάιντεν βγήκε νικητής στο  Ουισκόνσιν και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να κερδίσει την μάχη και στο Μίσιγκαν. Χρειάζονται ακόμα 270 εκλογικές ψήφοι για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές του 2020. Οργισμένος ο Τραμπ εξακολουθεί να δηλώνει ότι θα ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Βέβαιος ότι θα κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές εμφανίζεται ο Τζο Μπάιντεν μέσω της τελευταίας του ανάρτησης στο Instagram . Σύμφωνα μάλιστα με τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι Δημοκρατικοί ο Τζο Μπάιντεν θα έχει μάλλον τις περισσότερες ψήφους που έχει λάβει Πρόεδρος της ιστορία των ΗΠΑ. 

Την ώρα που το θρίλερ με τις προεδρικές εκλογές βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έγινε γνωστό ότι ο Μπάιντεν κέρδισε το Ουισκόνσιν και προηγείται στο Μίσιγκαν. Από την πλευρά του, ο Τραμπ θα ζητήσει επανακαταμέτρηση στην Πολιτεία του
Ουισκόνσιν, ενώ παραπονείται ότι βρίσκουν παντού ψήφους του Μπάιντεν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τζο Μπάιντεν κερδίζει την Πολιτεία του Ουϊσκόνσιν, σύμφωνα με τις προβλέψεις πολλών αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, όπως του πρακτορείου Associated Press και του τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Το Γουισκόνσιν αναδεικνύει 10 εκλέκτορες. Ετσι, ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, γράφοντας «Αυτά είναι τα δεδομένα», ανέβασε μία εικόνα με στοιχεία που έχει καταγράψει η ομάδα του, στην οποία αναγράφονται τα εξής:

Δείτε την ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν:

«Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, ο Τζο Μπάιντεν:

Θα έχει περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο στην Ιστορία
Θα συγκεντρώσει ποσοστό της λαϊκής ψήφου πάνω από 50%
Θα σημειώσει ανατροπή σε τουλάχιστον τρεις πολιτείες σε σχέση με το 2016
Θα έχει ένα υψηλότερα ποσοστά στο Ουισκόνσιν, την Πενσυλβάνια και το Μίσιγκαν, από αυτά που είχε ο Τραμπ το 2016
Θα κερδίσει. Εχετε πίστη».

Tην ίδια ανάρτηση έκανε και στο twitter:

 {https://twitter.com/TeamJoe/status/1324062074234900480?s=20}



via Ειδησεις https://ift.tt/2I4faEw

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη