39 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

39 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ
39 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ - Αιτήσεις έως 13 Νοεμβρίου.

Η ΔΛΚΔΜ της ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 39 (τριάντα εννέα) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων.

39 Εργάτης Εργάτρια (ΥΕ)

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να αποστείλουν την ειδική έντυπη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους μονο ταχυδρομικά με συνημμένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε./ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 7° χιλ. Πτολεμαίδας - Κοζάνης, Τ.Θ. 21, Τ.Κ. 502 00 - ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, υπόψη της αρμόδιας υπαλλήλου κ. Τσοκτουρίδου Παρθένας (τηλέφωνα επικοινωνίας 2463052308 - 437).

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 04.11.2020 ημέρα Τετάρτη, μέχρι και 13.11.2020 ημέρα Παρασκευή.



via Ειδησεις https://ift.tt/2JQMBek

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη