Εντοπίστηκαν νεκροί 4 Τούρκοι ψαράδες, μετά τη σύγκρουση του αλιευτικού με το ελληνικό τάνκερ

Εντοπίστηκαν νεκροί 4 Τούρκοι ψαράδες, μετά τη σύγκρουση του αλιευτικού με το ελληνικό τάνκερ

Βρέθηκαν οι σοροί των 4 από τους 5 ψαράδες που αγνοούνταν, μετά τη σύγκρουση του δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία και του τουρκικού αλιευτικού σκάφους στην περιοχή Καρατάς, 15 ναυτικά μίλια ανοιχτά των Αδάνων, τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο DHA και τα τουρκικά ΜΜΕ, είχαν μεταδώσει ότι 5 άνθρωποι, μέλη του πληρώματος του τουρκικού αλιευτικού σκάφους αγνοούνται κι έχει ήδη ξεκινήσει η επιχείρηση έρευνας και διάσωσής τους από 3 σκάφη του τουρκικού λιμενικού και μίας ομάδας δυτών.

Το τουρκικό αλιευτικό «Πολάτ Μπέι», που αναποδογύρισε, φέρεται να συγκρούστηκε με το ελληνικό δεξαμενόπλοιο, μήκους 20 μέτρων, στις 05.50 το πρωί (04.50 ώρα Ελλάδας).

Η επικοινωνία με τους ψαράδες έχει διακοπεί, ενώ το αναποδογυρισμένο σκάφος βρήκαν άλλοι ψαράδες που έπλεαν στην ίδια περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο: Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό ψαροκάικο, πέντε αγνοούμενοι



via Ειδησεις https://ift.tt/3kmlSme

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη