-->

Τουρκία: Την έβγαλαν ζωντανή μετά από 58 ώρες στα συντρίμμια! Η συγκλονιστική διάσωση 14χρονης (vids)

Τουρκία: Την έβγαλαν ζωντανή μετά από 58 ώρες στα συντρίμμια! Η συγκλονιστική διάσωση 14χρονης (vids)

Ενα 14χρονο κορίτσι κατάφερε να βγει ζωντανό από τα συντρίμμια μιας πολυκατοικίας, 58 ώρες μετά τον κύριο σεισμό! Η 14χρονη Ιντιλ Σιρίν κατάφερε να αντέξει και οι διασώστες αφού την απεγκλώβισαν, την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Ιντίλ Σιρίν είχε καταπλακωθεί από το κτίριο "Emrah" στο οποίο βρισκόταν το διαμέρισμα που έμενε. Μετά από σκληρή μάχη με τον χρόνο το κοριτσάκι βγήκε τελικά ζωντανό, και τα βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης και τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα είναι συγκλονιστικά.

Δυστυχώς αγνοείται ακόμα η αδερφή της, η οποία είχε καταπλακωθεί μαζί με την Ιντίλ. Η 14χρονη διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Συνολικά, τα σωστικά συνεργεία έχουν απεγκλωβίσει 105 ανθρώπους και συνεχίζουν να αναζητούν αγνοούμενους κάτω από τα συντρίμμια.



via Ειδησεις https://ift.tt/2GimThh

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->