Οι σοβαροί λόγοι που σας επιτρέπουν να κυκλοφορείτε μετά τις 9 το βράδυ - Καλύτερη Λαμία

Οι σοβαροί λόγοι που σας επιτρέπουν να κυκλοφορείτε μετά τις 9 το βράδυ

INTIME

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την επικράτεια. Θα έχει ισχύ από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί. Η έξοδος από το σπίτι θα επιτρέπεται για σοβαρούς λόγους και σε κάθε περίπτωση θα απαιτείται SMS στο 13033.

Τρεις είναι οι σημαντικοί λόγοι που θα επιτρέπεται η έξοδος από το σπίτι μετά τις 9 μ.μ.Ειδικώς από τις 21:00 έως τις 5:00 επιτρέπονται οι μετακινήσεις των πολιτών για τους ακόλουθους περιοριστικά αναφερόμενους λόγους: α) Μετακίνηση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες ή κατά τη διάρκεια της εργασίας, β) μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία), γ) ατομική κίνηση με κατοικίδιο ζώο.

Για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις υποχρεωτική είναι η αποστολή SMS στο 13033 με τους αντίστοιχους κωδικούς. 

Η απαγόρευση κυκλοφορίας έφερε αλλαγή ωραρίου στα σούπερ μάρκετ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλάζει το ωράριο των σούπερ μάρκετ, τα οποία από Δευτέρα θα κλείνουν στις 20:30 αντί για 21:00.

Επίσης, την Κυριακή δεν θα ανοίξουν, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Αυτή τη στιγμή η ροή είναι φυσιολογική και υπάρχει επάρκεια. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος για να ανοίξουν την Κυριακή, είπε ο κ. Παπαθανάσης.via Ειδησεις https://ift.tt/38Atn73
Από το Blogger.