Οι σοβαροί λόγοι που σας επιτρέπουν να κυκλοφορείτε μετά τις 9 το βράδυ

INTIME

Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την επικράτεια. Θα έχει ισχύ από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί. Η έξοδος από το σπίτι θα επιτρέπεται για σοβαρούς λόγους και σε κάθε περίπτωση θα απαιτείται SMS στο 13033.

Τρεις είναι οι σημαντικοί λόγοι που θα επιτρέπεται η έξοδος από το σπίτι μετά τις 9 μ.μ.Ειδικώς από τις 21:00 έως τις 5:00 επιτρέπονται οι μετακινήσεις των πολιτών για τους ακόλουθους περιοριστικά αναφερόμενους λόγους: α) Μετακίνηση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες ή κατά τη διάρκεια της εργασίας, β) μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία), γ) ατομική κίνηση με κατοικίδιο ζώο.

Για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις υποχρεωτική είναι η αποστολή SMS στο 13033 με τους αντίστοιχους κωδικούς. 

Η απαγόρευση κυκλοφορίας έφερε αλλαγή ωραρίου στα σούπερ μάρκετ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Η απαγόρευση κυκλοφορίας αλλάζει το ωράριο των σούπερ μάρκετ, τα οποία από Δευτέρα θα κλείνουν στις 20:30 αντί για 21:00.

Επίσης, την Κυριακή δεν θα ανοίξουν, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Αυτή τη στιγμή η ροή είναι φυσιολογική και υπάρχει επάρκεια. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος για να ανοίξουν την Κυριακή, είπε ο κ. Παπαθανάσης.



via Ειδησεις https://ift.tt/38Atn73

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη