Πόσο μαύρη θα είναι η Black Friday 2020, διάλυση τιμών από μεγάλες εταιρίες

Πόσο μαύρη θα είναι η Black Friday 2020, διάλυση τιμών από μεγάλες εταιρίες

Το lockdown έχει φέρει μεγάλες ζημίες στις επιχειρήσεις, καθώς η απαγόρευση της φυσικής παρουσίας στα καταστήματα φαίνεται καταστροφική. Η αγορά μόνο μέσω διαδικτύου είναι πλέον διαθέσιμη παντού.

Βέβαια πάντα την ήμερα της Black Friday, ο κόσμος ξεχύνεται στα μαγαζιά και περιμένει στις ουρές ακόμα και ώρες ολόκληρες, προκειμένου να αγοράσει αυτό που επιθυμεί σε μια αρκετά καλύτερη τιμή.

Οι καταστηματάρχες όπως μας λένε, είναι μέρα που περιμένουν με ανυπομονησία για να τονωθούν οι αγορές.

To DNEWS επικοινώνησε με μεγάλες εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών, και δηλώνουν έτοιμοι για εκείνη την ήμερα, και δεν θεωρούν ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το e-shop τους. Οι προσφορές θα είναι πολλές και οι εκπτώσεις σε κάποια προϊόντα θα αγγίζουν και το 80%.

BLACKFRIDAY2020

Όπως έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η Black Friday δηλαδή να γίνεται Black Week σε πολλά καταστήματα, και να κρατάει μια εβδομάδα, κάτι τέτοιο θα γίνει και φέτος, καθώς ο όγκος των παραγγελιών θα είναι μεγάλος και ο κόσμος θέλει να ψωνίσει, και για να στηρίξει τις ελληνικές αγορές αλλά και να τονώσει λίγο την ψυχολογία του που με όλα αυτά που γίνονται θα λέγαμε ότι δεν είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.Σαφώς, ένα πολύ μεγάλο θέμα και πρόβλημα έχουν οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e-shop, κάτι που σημαίνει ότι σε όλο το διάστημα της καραντίνας αλλά και στην Black Friday δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν.

Σε επικοινωνία που είχε το dnews με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και στην ερώτησή, αν θα ήταν καλύτερα η Black Friday να μετακινηθεί για όταν θα ανοίξουν οι αγορές, η πρώτη σκέψη, και μια πρώτη απάντηση από στελέχη, ήταν ότι «αν γίνει αυτό και μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία, θα χάσει την ουσία της, καθώς είναι ένα παγκόσμιο γεγονός και όχι μόνο στην Ελλάδα για να μπορεί να μετακινηθεί όποτε θέλει, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα ακόμα, αφού όλα είναι ρευστά».



via Ειδησεις https://ift.tt/3eUrdjJ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη