Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση της Αστυνομίας σε συνέλευση στις φοιτητικές εστίες

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση της Αστυνομίας σε συνέλευση στις φοιτητικές εστίες

Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών προκάλεσαν καταγγελίες που έφτασαν το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Άμεσης Δράσης για συγκεντρωμένα άτομα στον αύλειο χώρο των Α' Φοιτητικών Εστιών Θεσσαλονίκης.Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί προκειμένου να απομακρύνουν τους νεαρούς που συγκεντρώθηκαν στο σημείο. Στην αρχή οι νεαροί αποχώρησαν από τον αύλειο χώρο των εστιών, λίγο αργότερα όμως συγκεντρώθηκαν εκ νέου μπροστά στην είσοδο του κτηρίου της Α' ΦΕΘ  φωνάζοντας συνθήματα κατά της Αστυνομίας. Στο σημείο έφτασαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και ακολούθησε μικροένταση.Στη συνέχεια οι αστυνομικοί  αποχώρησαν  και οι νεαροί πέστρεψαν εντός των φοιτητικών εστιών.

Σήμερα Παρασκευή  και μέχρι αυτήν την ώρα φοιτητές που φιλοξενούνται στις Φ.Εστίες κάνουν κατάληψη στην Πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες,  στις 13:00 αναμένεται να ξεκινήσουν στις Εστίες να γίνονται τεστ για τον κορονοϊό.

 

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35tM5LL
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη