Αλεξανδρούπολη: Υγειονομική υποστήριξη ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων - Καλύτερη Λαμία

Αλεξανδρούπολη: Υγειονομική υποστήριξη ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Αλεξανδρούπολη: Υγειονομική υποστήριξη ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Την άμεση ανάγκη να ιδρυθεί να στελεχωθεί και να λειτουργήσει ένα σύγχρονο Υπηρεσιακό Περιφερειακό Ιατρείο που θα επιφορτιστεί με την υγειονομική υποστήριξη του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ζητά με επιστολή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοίδη η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

«Είμαστε δυσαρεστημένοι γιατί η πολιτεία μας έχει παραμελήσει εντελώς και όλοι οι συνάδελφοι μας έχουν αφεθεί στο έλεος του covid. Βρίσκονται μόνοι τους ξεχασμένοι χωρίς καμία υγειονομική υπηρεσία, καμία μέριμνα καμία άμεση και ιατρική εξέταση από αρμόδιο Ιατρικό προσωπικό του Σώματος», ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Χρ. Τουφάκης, υπογραμμίζοντας πως «τον ρόλο της περίθαλψης και παρακολούθησης, όλο αυτό τον καιρό αλλά και ιδιαίτερα τώρα στην περίοδο έξαρσης της πανδημίας, έχει αναλάβει ένας Στρατιωτικός Ιατρός του 216 ΚΙΧΝΕ που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη ο οποίος έχει ταυτόχρονα και την φροντίδα του προσωπικού Ε.Δ».

Όπως διευκρίνησε «σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης έχει 600 αστυνομικούς,135 νέους συνοριοφύλακας και 150περίπου επιπλέον ενισχυτικές δυνάμεις για το μεταναστευτικό και παρ όλα αυτά, όλη η υγειονομική περίθαλψη βασίζετε σε ένα και μόνο στρατιωτικό γιατρό του ΚΙΧΝΕ ενώ όσοι χρειαστούν να κάνουν test covid τα πληρώνουν από την τσέπη τους».

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2IAvcGv
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.