ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για την ΕΛ.ΑΣ.: Έφοδος σε σουβλατζίδικα και προσαγωγές σκυλιών...



Νέες καταγγελίες για την στάση της αστυνομίας κατά τις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε Πολυτεχνείο, Πανεπιστημιούπολη και Εξάρχεια, το βράδυ της Παρασκευής και μόλις τέσσερις μέρες πριν από την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου...

Μετά την εισβολή στο ΕΜΠ, τις προσαγωγές δεκάδων ανθρώπων και την πορεία που ακολούθησε ως ένδειξη αλληλεγγύης, ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛΑΣ αναπτύχθηκαν στους δρόμους των Εξαρχείων και εισέβαλαν ακόμα και σε καταστήματα take away για προσαγωγές πελατών. E
Από το μένος τους δεν ξέφυγε ούτε ένας πολίτης που έκανε ποδήλατο αλλά ούτε και ο κάτοικος της περιοχής που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι του.  
Η αστυνομία λέει οτι προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές ενώ επέβαλε πρόστιμα σε εννέα άτομα για παραβίαση των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες όμως, η σταση της αστυνομίας ήταν ιδιατέρως σκληρή, απωθούσε ακόμη και φωτορεπόρτερ ενώ για αρκετή ώρα πάνω από τα Εξάρχεια πετούσε drone που έριχνε φως σε ταράτσες και μπαλκόνια.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε εισβάλει στον χώρο της Πολύτεχνειούπολης και όπως καταγγέλλουν οι μεταπτυχιακοί σπουδαστές του ΕΜΠ δύο ώρες μετά και ενώ το κτίριο της Πρυτανείας ήταν αποκλεισμένο με αστυνομικές δυνάμεις μέσα σε αυτό, " άρχισαν να ακούγονται μέσα από το κτίριο θόρυβοι (δυνατά χτυπήματα και τζάμια να σπάνε)".


from Press24.gr https://ift.tt/2K8MlYh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη