Καβάλα: Ο Σ.Φ.Γ.Τ. επανεκδίδει το «Υπόστεγο»

Καβάλα: Ο Σ.Φ.Γ.Τ. επανεκδίδει το «Υπόστεγο»

Την απόφασή του να επανεκδώσει το περιοδικό «Υπόστεγο» με τον τίτλο «νέο Υπόστεγο» ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν για δημοσίευση λογοτεχνικά κείμενα, επιστημονικές μελέτες, φωτογραφίες, έργα τέχνης (φωτογραφίες τους με συγκεκριμένες προδιαγραφές), αρκεί αυτά να μην έχουν ήδη δημοσιευτεί. Απαραίτητη προϋπόθεση, να συνοδεύονται από ένα επιγραφικό βιογραφικό. Η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού θα αποφασίζει για τη δημοσίευση ή μη των κειμένων, και ο επιμελητής της έκδοσης θα προσαρμόζει τη μορφή τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές του περιοδικού.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του περιοδικού, στη Συντακτική Επιτροπή.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3ppxbOn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη