Θάσος: Ανανεώνεται ο στόλος των απορριμματοφόρων

Θάσος: Ανανεώνεται ο στόλος των απορριμματοφόρων

Ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, παρέλαβε ο Δήμος Θάσου. Η δαπάνη για την απόκτησή του έφτασε στις 148.800 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Το όχημα προστίθεται στα δύο καινούργια απορριμματοφόρα που παρέλαβε ο δήμος τον Ιούλιο του 2020. Σύντομα αναμένεται ένα ακόμη απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας, χωρητικότητας 6 κυβικών μέτρων, ενώ βρίσκεται στο στάδιο πριν τη δημοπράτηση και η προμήθεια ενός καινούργιου απορριμματοφόρου χωρητικότητας 12 m3.

«Η ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου Θάσου, μετά από μία δεκαετία, είναι γεγονός. Ως νέα Διοίκηση, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα στην υπηρεσία καθαριότητας και στην αποκομιδή των απορριμμάτων, προχωρήσαμε άμεσα σε ενέργειες, τα αποτελέσματα των οποίων, μόλις σε ένα χρόνο από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου, είναι ορατά», δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Κυριακίδης.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/36tEhcc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη