Καβάλα: Μέτρα στήριξης των μελών του προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος

Καβάλα: Μέτρα στήριξης των μελών του προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος

Προτάσεις για τη στήριξη των επαγγελματιών κατέθεσε σε επιστολή του προς τα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών και τους αρμόδιους φορείς ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας.

Ζητά, μεταξύ άλλων, αύξηση της επιστρεπτέας προκαταβολής προκειμένου οι μικρές επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι που έκλεισαν με κρατική εντολή ή πλήττονται να μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα των επιχειρήσεων και των οικογενειών τους.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί ακόμα να υπάρξει μέριμνα για τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ-τηλεφωνίας, έγκαιρο άνοιγμα -ακόμα και πριν τις 30 Νοεμβρίου- των καταστημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου έως 150 τ.μ., και παγιοποίηση της υπουργικής απόφασης για την απαγόρευση πώλησης ειδών πέραν της πρώτης ανάγκης από τα σούπερ μάρκετ σε κάθε μελλοντικό lockdown.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3kocvml
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη