Καθαρίστηκε το Κοιμητήριο στις Μεξιάτες του Δήμου Λαμιέων

Καθαρίστηκε το Κοιμητήριο στις Μεξιάτες του Δήμου Λαμιέων.

Δείτε την τοποθέτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Κερπινιώτη:

Άλλη μια πολύ δύσκολη αποστολή φέραμε εις πέρας και ήταν στο Κοιμητήριο Μεξιατών.

Μετά από 8 παρεμβάσεις, καταφέραμε να αντικαταστήσουμε την εικόνα εγκατάλειψης, με μια αξιοπρεπή εικόνα που αρμόζει στην ιερότητα του χώρου.

Για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα χρειάστηκε να μετακινηθούν (26.080) kg μπάζα, (6.920) kg κλαδέματα μαζί με ένα ξερό κυπαρίσσι, πάνω από 50 σακούλες σκουπίδια και χόρτα και 3 ακόμη κάδους σκουπίδια.Εγινε και κοπή στα καλάμια που έφταναν τα 5 μέτρα.

Όλα τα μπάζα μετακινήθηκαν με το καρότσι σε σημείο φόρτωσης...

Κάθε φορά που τελειώνουμε με ένα Κοιμητήριο η ικανοποίηση από το αποτέλεσμα μας «ξεκουράζει». Από την άλλη όταν σκέπτομαι πόση εγκατάλειψη υπήρξε σε αυτούς τους χώρους, θυμώνω και στεναχωριέμαι.

Είναι δυνατόν τους ανθρώπους μας να τους «πετάμε» σε ένα μέρος που να μοιάζει με χωματερή;

Για αυτό σε κάθε Κοιμητήριο που παραδίδουμε, εφιστώ την προσοχή στα τοπικά συμβούλια να μην επιτρέψουν σε κανέναν να τα ξαναβρωμίσει. Και ο Δήμος Λαμιέων θα είναι κοντά τους για να βοηθήσει... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Μιχελή για την βοήθεια του... Συνεχίζουμε.













Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη