Ο δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στο δήμο

Ο δήμαρχος Δομοκού Μπάμπης Λιόλιος σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στο δήμο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΟΜΟΚΟΥ!

Με αφορμή τα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωναϊού στην Δήμο μας, σας ενημερώνουμε ότι η πληροφόρηση του κοινού πραγματοποιείται με βάση την ενημέρωση την οποία έχουμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες Υγείας του ΕΟΔΥ και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία μέσω των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων αναλαμβάνει τον έλεγχο για την τήρηση της κατ΄ οίκον οικειοθελούς παραμονής.

Βάσει της επίσημης ενημέρωσης για τα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Δήμο μας, επιδημιολογικό φορτίο το οποίο δεν θεωρείται μεγάλο, συνίσταται η αυστηρή τήρηση των μέτρων, καθώς και η προσοχή στην αναπαραγωγή των όποιων ειδήσεων από ανεπίσημη πηγή, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο πανικός και τυχόν ακραίες συμπεριφορές.

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τηρούνται όλα τα βήματα του Πρωτοκόλλου Διαχείρισης Κρουσμάτων από κορωναϊό, για την προστασία των πολιτών.

Ο ιός είναι μία υγειονομική απειλή και καλούμε τους πολίτες σε συστηματική εφαρμογή των πάγιων μέτρων προστασίας (χρήση μάσκας, ατομική υγιεινή και διατήρηση της απόστασης μεταξύ μας) έτσι ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς, να συμβάλουμε στον περιορισμό των κρουσμάτων και να αντιμετωπίζουμε την υφιστάμενη υγειονομική κρίση με ψυχραιμία, σύνεση και υψηλό αίσθημα προσωπικής ευθύνης.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη