Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, σπεύδουν για τα τελευταία ψώνια οι Αθηναίοι

Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, σπεύδουν για τα τελευταία ψώνια οι Αθηναίοι

Μεγάλες ουρές σχηματίζονται από την Πέμπτη έξω από καταστήματα, καθώς όπως φαίνεται οι περισσότεροι σπεύδουν να κάνουν τα ψώνια τους ενόψει του lockdown που εφαρμόζεται τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Ερμού.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως αρκετά μαγαζιά προχώρησαν σε εκπτώσεις.

Ουρές παρατηρήθηκαν χθες το απόγευμα και έξω από τα σούπερ μάρκετ, τα οποία, όμως, δεν κλείνουν κατά τη διάρκεια του lockdown.

Έσπευσαν στα κομμωτήρια

Από το πρωί της Πέμπτης, όταν και ήταν πλέον γνωστό πως ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει γενικό lockdown στη χώρα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στράφηκαν στα κομμωτήρια.

Το μεγαλύτερο κύμα, ωστόσο, ήρθε μετά το μεσημέρι, όταν πλέον ο πρωθυπουργός και ο Σωτήρης Τσιόδρας έκαναν τις ανακοινώσεις και επιβεβαίωσαν την καραντίνα που θα διαρκέσει για ολόκληρο τον Νοέμβρη.

Τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια συνέχισαν να χτυπούν με μανιώδεις ρυθμούς και την Παρασκευή και τα αιτήματα για ένα τελευταίο ραντεβού πλήθυναν άμεσα, όπως είπε στην κάμερα του Mega ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Γλυφάδα.

Κίνηση και στους δρόμους

Και κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Παρασκευής.

Ειδικότερα, κίνηση σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, τμηματικά, στο ανοδικό ρεύμα, αλλά και στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην κάθοδο, από το ύψος του Χίλτον.

Προβλήματα παρατηρήθηκαν και στη λεωφόρο Μεσογείων, από το ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Καθυστερήσεις σημειώθηκαν και στη λεωφόρο Σχιστού, ενώ και περιμετρικά του λιμανιού στον Πειραιά.via Ειδησεις https://ift.tt/2JBVubn
Από το Blogger.