Επ' αόριστον αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία του Ζακ

Επ' αόριστον αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία του Ζακ

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, που είχε προγραμματιστεί να συνεχιστεί σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) της Αθήνας.

Ειδικότερα, η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με αναβολή σε αόριστο χρόνο, για εκδίκαση από άλλη σύνθεση, λόγω του επικείμενου κλεισίματος των δικαστηρίων.

Η πρώτη συνεδρίαση του ΜΟΔ στις 21 Οκτωβρίου είχε διακοπεί, επειδή ένας από τους συνηγόρους έκανε τεστ για κορονοϊό και δεν μπορούσε να παραστεί.

Θυμίζουμε ότι τόσο οι δύο πολίτες, ο κοσμηματοπώλης και ένας μεσίτης, όσο και οι τέσσερις αστυνομικοί, από τους τουλάχιστον οκτώ αστυνομικούς που είχαν σπεύσει στο σημείο για να συλλάβουν το θύμα, κατηγορούνται για θανατηφόρα σωματική βλάβη και όχι της ανθρωποκτονίας από δόλο, όπως ζητούσε η οικογένεια του θύματος



via Ειδησεις https://ift.tt/3exLag0

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη