Ποια έγγραφα χρειάζεται να έχετε μαζί σας για το μάζεμα της ελιάς

Ποια έγγραφα χρειάζεται να έχετε μαζί σας για το μάζεμα της ελιάς

Χωρίς περιορισμούς θα γίνονται μετακινήσεις για το μάζεμα της ελιάς, ακόμα και από νομό σε νομό, όπως τόνισαν χθες τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου κι Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Όπως είπε ο κ. Σταμπουλίδης«επιτρέπονται όλες οι δραστηριότητες του πρωτογενούς τομέα και φυσικά οι μετακινήσεις όσων απαιτούνται για να ολοκληρώσουν τη συγκομιδή των ελαίων και άλλων αγροτικών προϊόντων».

Ενώ απάντησε και ο Στέλιος Πέτσας, ότι οι εργάτες πρέπει να διαθέτουν βεβαίωση εργασίας από τον εργοδότη τους, ενώ αν πρόκειται για ιδιοκτήτες και κληρονόμους απαιτείται το Ε9.

Σε ό,τι αφορά στους ελαιοπαραγωγούς, πρέπει να έχουν μαζί τους τη δήλωση ΟΣΔΕ, βάσει της οποίας λαμβάνουν τις επιδοτήσεις.



via Ειδησεις https://ift.tt/3mZ1vgU

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη