Περιορισμοί λειτουργίας Αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Λαμιέων


               Σε εναρμόνιση με την ΚΥΑ  Δ1α/Γ.Π.οικ.:71342 (ΦΕΚ 4899/Β/6.11.2020) «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020», ο Δήμος Λαμιέων  ενημερώνει ότι για το ανωτέρω διάστημα  θα λειτουργούν  οι ακόλουθες αθλητικές εγκαταστάσεις ως εξής :


1. Το  Δημοτικό Στάδιο Καμαρίτσας για δημότες και αθλητές,καθημερινά με ωράριο από 07:30 έως 21:00 (με αποκλειστική χρήση των σωματείων ΣΕΓΑΣ από 17.00-20.00)και τα Σάββατα από 7:30 έως  13:00 για όλους. Ομοίως και τα στάδια Γαλανέϊκων και Καλυβίων. Η χρήση αφορά αποκλειστικά ατομική άθληση έως τριών (3) ατόμων συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, με ανώτατο όριο επιτρεπόμενης χωρητικότητας έως 60 άτομα και χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων.Η παραμονή των δημοτών στα Στάδια δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τη 1 ώρα έτσι ώστε να επιτευχθεί η εξυπηρέτηση περισσοτέρων συμπολιτών μας.


2. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο μόνο για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες και από τους συνοδούς τους με χρήση αποδυτηρίων,από Δευτέρα  έως Παρασκευή με ωράριο από 08:30 έως 15.30 και  εφόσον:


– έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και
– προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.


3. Τα δημοτικά  γήπεδα Τένις (Χαλκιοπούλειο) σύμφωνα με το πρωτόκολλο του αθλήματος  και  κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο του  Τμήματος Αθλητισμού (τηλ. 22310-67413).   


Τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού σε όλες τις δημοτικές ενότητες    αναστέλλονται προσωρινά και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.


Όλες οι υπόλοιπες ανοικτού και κλειστού τύπου αθλητικές  εγκαταστάσεις (γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, 5Χ5 κλπ.)θα παραμείνουν κλειστές κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.


Η ανάγκη διαφύλαξης  της δημόσιας  υγείας επιβάλλει την συνεργασία όλων, ώστε να επιτευχθούν συνθήκες μέγιστης δυνατής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας των μέτρων.Στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ(www.gga.gov.gr) και του Δήμου Λαμιέων (www.lamia.gr)  αναρτώνται σε τακτική βάση  πληροφορίες  σχετικά με τα μέτρα προστασία


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού (τηλ. 2231351007, Μail:foskolos@lamia-city.gr) και το Τμήμα Αθλητισμού  (τηλ. 2231067413, Μail:d.striftos@lamia-city.gr)

 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη