Θεσσαλονίκη: «Σαρωτικοί» έλεγχοι της αστυνομίας στη Νέα Παραλία

INTIME

Ελέγχους για την τήρηση των μέτρων και τη μείωση της διασποράς από τον κορονοϊό πραγματοποίησαν στην περιοχή της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη άντρες της ΕΛ.ΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους στους πολίτες για να διαπιστώσουν αν πριν από την μετακίνηση τους έστειλαν SMS, ή έχουν τα απαραίτητα έγγραφα. «Πρώτιστο μέλημα μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας», δήλωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής.

Αναφέρθηκε στα πρόσθετα μέτρα για τον περιορισμό των μετακινήσεων που θα ισχύσουν από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής και υπογράμμισε ότι «οι έλεγχοι ήταν εντατικοί» και «πλέον θα είναι σαρωτικοί». Απηύθυνε έκκληση στον κόσμο για τήρηση των μέτρων, καθώς η Θεσσαλονίκη, όπως ανέφερε, πλησίασε τα 800 κρούσματα.

«Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», ανέφερε. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς σήμερα 11/11 τίθεται σε απαγόρευση κυκλοφορίας όλη η χώρα από την Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν πολλά πράγματα στα SMS στο 13033.

Εμμέσως, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοινώνοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα από τη Παρασκευή, κατάργησε όρισμένους από τους κωδικούς που στέλνουμε με SMS στο 13033.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Ελλάδα: Πάνω από 2700 τα κρούσματα σήμερα 11/11, ρεκόρ θανάτων, η ανακοίνωση ΕΟΔΥ

 



via Ειδησεις https://ift.tt/2GR4hoW

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη