-->

Ενημερώθηκε με SMS ότι δεν έχει κορονοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ

Ενημερώθηκε με SMS ότι δεν έχει κορονοϊό χωρίς να έχει κάνει τεστ

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Μπορεί να μην έκανε ποτέ τεστ για τον κορονοϊό αλλά ενημερώθηκε με sms στο κινητό της ότι το αποτέλεσμά της ήταν αρνητικό!

Πενηντάχρονη ειδοποιήθηκε με sms από τον ΕΟΔΥ ότι υποβλήθηκε σε τεστ για κορονοϊό, κάτι που όπως αναφέρει η ίδια με ανάρτησή της στο facebook δεν συνέβη ποτέ!

«Είμαι αρνητική στον Κορoνοϊό! Και για να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι έκανα τεστ, χαμπάρι δεν πήρα. Τώρα που με βρήκανε, πως με «σκαράνε» απορώ. Εγώ στο χωράφι ήμουν και τάιζα τα σκυλιά εκείνη την ώρα. Αλλά απ' ότι φαίνεται τα τεστ έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία. Γίνονται εξ αποστάσεως. Κάτι σαν αερό-φωτογραφία ας πούμε. Ευτυχώς και ο ΕΟΔΥ! Να είναι καλά οι άνθρωποι και μου έκαναν το τεστ και μου έστειλαν μήνυμα για να ησυχάσω…».

To επίμαχο sms με τα αποτελέσματα του τεστ του κορονοϊού που δεν έκανε ποτέ ανέφερε: «Υποβληθήκατε σε ΤΕΣΤ ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Sars – Cov 2 από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στις 16:23 σήμερα και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό».

Την αντίδρασή της στο μήνυμα του ΕΟΔΥ περιγράφει αποκλειστικά στο live news η 50χρονη γυναίκα.

«Ποτέ δεν πήγα να κάνω test για τον κορωνοϊό, ούτε είχα συμπτώματα. Ήμουν όλη ημέρα σπίτι μου και τάιζα τα σκυλιά μου την ώρα που φαίνεται ότι έκανα το τεστ. Όταν έλαβα το sms το θεώρησα αστείο και το ανέβασα με χιουμοριστική διάθεση. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος με το τηλέφωνο.»

Η ανάρτησή της έκανε τον γύρο του διαδικτύου αλλά κάπου στην «διαδρομή», αρνητές του κορωνοϊού την χρησιμοποίσαν ως απόδειξη των όσων υποστηρίζουν.

«Ορισμένοι επιτήδειοι πήραν το ποστ μου και το έκαναν σημαία ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός και ότι όλα είναι ψεύτικα. Ποτέ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Φυσικά και ο ιός υπάρχει και πρέπει όλοι να προσέχουμε. Βρήκα το μπελά μου με αυτό το ποστ που το ανέβασα χιουμοριστικά.»

Μάλιστα κάποιοι την κατηγόρησαν για διασπορά ψευδών ειδήσεων με την 50χρονη να επιμένει ότι το τεστ είναι αληθινό.

-Αν κάνετε πλάκα να γνωρίζετε ότι υπάρχουν νομικές συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Προσέξτε μην βρεθείτε μπλεγμένη
-Δεν κάνω πλάκα. Το μήνυμα ήρθε το έχω φωτογραφίσει και ανεβάσει. Απλά έγραψα ένα χιουμοριστικό κειμενάκι και ο καθένας το εκλαμβάνει όπως τον βολεύει.

Από την πλευρά του ο ΕΟΔΥ, ζητά, προκειμένου να ελεγχθεί η αναφορά της κυρίας να υπάρξει επίσημη έγγραφη καταγγελία στον Οργανισμό.via Ειδησεις https://ift.tt/3kmwGB1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->