Αγνοεί γκολ στο ημίχρονο σε δέκα σερί παιχνίδια ο Ολυμπιακός

intime

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-0, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν για άλλη μία φορά με την εικόνα τους στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «Πολίτες» ήταν αυτοί που πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρις στα γκολ των Τόρες, Ζεσούς και Κανσέλο, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να παρουσιάζει ένα πολύ καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ωστόσο αυτό που έβλαψε τον Ολυμπιακό για άλλη μία φορά ήταν η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα είναι το 10 συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βρει γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Τελευταία αναμέτρηση που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει δίχτυα στο πρώτο 45λεπτο ήταν αυτή με την ΑΕΚ στον τελικό του κυπέλλου στις 12/9.

Πηγή: overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3oVgE4B

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη