Από αύριο λιγότεροι καλεσμένοι σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες

ΙΝΤΙΜΕ

Από αύριο τίθενται σε εφαρμογή τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο και έδωσε διευκρινίσεις ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

H υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους σε ολόκληρη τη χώρα και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα έως τις 05:00 ισχύουν από τα ξημερώματα της Τρίτης. Χωρίς μάσκα απαγορεύται η επιβίβαση σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την εξειδίκευση των νέων μέτρων που ανακοινωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, μειώνονται οι καλεσμένοι σε γάμους και βαφτίσεις σε περιοχές της ζώνης 2. Μέχρι και σήμερα ανώτατο όριο καλεσμένων είναι τα 20 άτομα για περιοχές που ανήκουν στη ζώνη δύο ωστόσο, από αύριο ο αριθμός μειώνεται σε εννέα.

Συνεπώς, οι καλεσμένοι σε γάμους, βαφτίσεις και κηδείες είναι μέχρι 9 άτομα. Σε περιοχές που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο ιικό φορτίο, ο αριθμός παραμένει στους 50 και ανάλογα με το εμβαδό της εκκλησίας (1 άτομο ανά 10 τμ). Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τον σχετικό πίνακα:

ekklisia35via Ειδησεις https://ift.tt/3kQLzN4
Από το Blogger.