ΣΥΡΙΖΑ: Η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από το ατομικό τζόκινγκ αλλά από την κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από το ατομικό τζόκινγκ αλλά από την κυβέρνηση

Άμεσο και καυστικό ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κάνοντας λόγο για κυβερνητικό παραλογισμό.

Η Κουμουνδούρου, αφού τονίζει πως κάθε δύο ημέρες η κυβέρνηση αναιρεί τον εαυτό της, επιβεβαιώνοντας την ανεπάρκειά της, ρίχνει τα βέλη της στη Νέα Δημοκρατία η οποία «αντί να ενισχύει το ΕΣΥ και να θωρακίζει την κοινωνία, αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ανεύθυνα παιδιά».

«Η σημερινή αναγγελία της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τον κύριο Χαρδαλιά είναι μια ακόμη ψηφίδα στο μωσαϊκό του κυβερνητικού παραλόγου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία σχολιάζει τις εξαγγελίες του κ. Χαρδαλιά.

Και προσθέτει:

«Κάθε δύο μέρες η κυβέρνηση αναιρεί τον εαυτό της και επιβεβαιώνει την ανεπάρκειά της. Πριν λίγες μέρες ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμιζε τη σημασία οι πολίτες να βγαίνουν για ατομική άσκηση. Χθες ο κ. Πιερρακάκης διέψευσε τον κ. Πέτσα που διακινούσε πληροφορίες για δήθεν 1 εκατ. SMS για ατομική άθληση».

«Το μόνο σίγουρο» καταλήγει η ανακοίνωση «είναι ότι η δημόσια υγεία δεν κινδυνεύει από το ατομικό τζόκινγκ των πολιτών μετά τις 9. Κινδυνεύει από μια κυβέρνηση που αντί να ενισχύει το ΕΣΥ και να θωρακίζει την κοινωνία, αντιμετωπίζει τους πολίτες ως ανεύθυνα παιδιά».via Ειδησεις https://ift.tt/32DCyQh
Από το Blogger.