Νέος πρόεδρος στον ΟΠΕΚΕΠΕ ο Θεοφάνης Παπάς

φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Ο Θεοφάνης Παπάς είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων τον γνωστό ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Θεοφάνης Παπάς αναλαμβάνει χρέη προέδρου του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος πρόεδρο, Γρήγορη Βάρρα.

Όπως αναφέρεται σε βιογραφικό που γνωστοποίησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Ο Θεοφάνης Παπάς γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977. Είναι πτυχιούχος "Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής" Σερρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην "Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και Διακυβέρνηση" του Πανεπιστημίου Μακεδονίας», ενώ «Από το 2002 είναι ιδιοκτήτης πρότυπης βιοτεχνικής επιχείρησης του αγροδιατροφικού τομέα, η οποία ασχολείται με την πιστοποιημένη επεξεργασία και παραγωγή ενζύμων τυροκόμησης, με έδρα το Σοχό Θεσσαλονίκης».



via Ειδησεις https://ift.tt/2TJm6ZM

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη