Κύπρος: Διάγγελμα Αναστασιάδη για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού

Κύπρος: Διάγγελμα Αναστασιάδη για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού

Διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό θα απευθύνει την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο θα αποφασίσει τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Ακολούθως, ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, θα ανακοινώσει τα μέτρα.

Εξάλλου, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, η υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη, και ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Παντελής, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 12:00, για την παροχή περαιτέρω πληροφόρησης σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους.



via Ειδησεις https://ift.tt/3krs9NS

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη