Ψήνεται νέο μεγάλο deal στα σούπερ μάρκετ

PEXELS

Ψήνεται νέο μεγάλο deal στα σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, σε προχωρημένες συζητήσεις με βορειοελλαδίτικη αλυσίδα supermarket βρίσκεται η Γαλαξίας, προκειμένου να προχωρήσει στην εξαγορά της.

Νέο deal στον κλάδο των σούπερ μάρκετ φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, σε προχωρημένες συζητήσεις με βορειοελλαδίτικη αλυσίδα supermarket βρίσκεται η Γαλαξίας, προκειμένου να προχωρήσει στην εξαγορά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FnB Daily, έχουν προσεγγιστεί αρκετές αλυσίδες στη Β. Ελλάδα, ωστόσο στον Γαλαξία φαίνεται πως ήδη έχουν καταλήξει σε συμφωνία με την Olla. Το FnB Daily απευθύνθηκε στη Γαλαξίας, προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες, ωστόσο η διοίκηση της γνωστής αλυσίδας supermarket δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Tο Olla Supermarket διαθέτει δίκτυο πέντε καταστημάτων και πιο ένα στα Ιωάννινα και τέσσερα σε Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα σε:

Καλαμαριά

Σταυρούπολη

Χαριλάου

Τούμπα

Ιδρυτής της αλυσίδας είναι ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Δημήτρης Πέκος, ο οποίος δραστηριοποιούνταν επί χρόνια στο εμπόριο φωτιστικών ειδών μέσω της Pecos Palace. Η εταιρεία αναπτύσσεται σε γειτονιές της Θεσσαλονίκης, ενώ πρόσφατα λάνσαρε το Olla Club.

Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι πιθανοί στόχοι εξαγοράς.

Εφόσον τελικά η συμφωνία ολοκληρωθεί η αλυσίδα Γαλαξίας θα ενδυναμώσει την παρουσία της στη βόρεια Ελλάδα.

Στον κλάδο των σούπερ μάρκετ άλλωστε το τελευταίο διάστημα επικρατεί έντονη κινητικότητα όσον αφορά στις διερευνητικές κινήσεις που κάνουν οι μεγάλες αλυσίδες αναζητώντας ευκαιρίες για την εξαγορά σούπερ μάρκετ της περιφέρειας που διαθέτουν ένα ικανό δίκτυο καταστημάτων ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον τους.



via Ειδησεις https://ift.tt/34UQlDs

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη