Δέσποινα Βανδή: Το υπέροχο ντουέτο με την κόρη της στο Instagram (vid)

Δέσποινα Βανδή: Το υπέροχο ντουέτο με την κόρη της στο Instagram (vid)

Η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της, Μελίνα, ένωσαν τις φωνές τους σε ένα υπέροχο ντουέτο και ανέβασαν το βίντεο στο instagram. Μαμά και και κόρη τραγούδησαν την επιτυχία της Γουίτνεϊ Χιούστον «Greatest Love Of All». 

 

Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε χιουμοριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ότι με τη Μελίνα κάνουν πρόβα για τον τελικό του «Just the 2 of Us», το οποίο αναβλήθηκε ύστερα από τα κρούσματα κορονοϊού που παρουσιάστηκαν.

"Πρόβα τελικού με το παιδί μου!Λέτε να το πάρουμε;; Χθες γυρνώντας σπίτι το Μελινάκι μου είχε κέφια και ήθελε να τραγουδήσουμε όποτε…ιδού μιας και το @j2us_gr δε βγαίνει ακόμα, έχω και κάπου 9 μήνες να κάνω live και έπεται και συνέχεια, καταλαβαίνετε" έγραψε η Δέσποινα Βανδή κάτω από το βίντεο με το μοναδικό ντουέτο μαμάς και κόρης!



via Ειδησεις https://ift.tt/2JlpgB6

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη