Η μεγάλη αλλαγή στη σωματική άσκηση σε σύγκριση με το lockdown του Μαρτίου

INTIME

Πολλοί αναρωτιούνται πόσο χρόνο έχουν για σωματική άσκηση στέλνοντας τον κωδικό 6 στο 13033. Σε αντίθεση με το προηγούμενο lockdown δε θα υπάρχει ο χρονικός περιορισμός της μιας ώρα για την άσκηση, ενώ αυτή τη φορά επιτρέπεται η άθληση σε ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις έως 3 άτομα συμπεριλαμβανομένου του προπονητή, σε ατομικά και μόνο αθλήματα.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, αυτή τη φορά θα υπάρχει μια μεγαλύτερη ανεκτικότητα όσον αφορά στην ανάγκη κάποιου να τρέξει, να περπατήσει ή να κάνει ποδηλασία σε ανοιχτούς χώρους, τηρώντας φυσικά κάποιες προϋποθέσεις.

«Ο κόσμος πρέπει να βγαίνει, να περπατάει, να κάνει ποδήλατο, να τρέχει, εφόσον τηρούνται οι κανόνες. Η ατομική άθληση σε εξωτερικούς χώρους, μία βόλτα στο πάρκο, μία βόλτα στο βουνό, είναι πράγματα, στα οποία θα είμαστε πιο ανεκτικοί σε σχέση με το Μάρτιο», είπε ο πρωθυπουργός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι πάρκα και δημόσιοι χώροι που είχαν κλείσει στην πρώτη καραντίνα, θα παραμείνουν τώρα ανοιχτοί.



via Ειδησεις https://ift.tt/2GFkFc1

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη