Σοβαρά προβλήματα στην τηλεκπαίδευση - «Έπεσε» το σύστημα (pic)

Σοβαρά προβλήματα στην τηλεκπαίδευση - «Έπεσε» το σύστημα (pic)

Με υποχρεωτική τηλεκπαίδευση και κάλυψη νέας διδακτικής ύλης λειτουργούν από σήμερα, Δευτέρα (9/11) και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες τα γυμνάσια και τα λύκεια στην Ελλάδα.

Ωστόσο η τηλεκπαίδευση σε γυμνάσια και λύκεια ξεκίνησε με σοβαρά προβλήματα, καθώς το σύστημα πέφτει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και της Αττικής, με αποτέλεσμα να μην γίνεται μάθημα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, πολλοί μαθητές προσπαθούν να μπουν στο σύστημα, όμως αυτό τους «πετάει» εκτός ή υπάρχουν καθυστερήσεις ακόμα και μισής ώρας.

Λόγω της αναστολής λειτουργίας τους όλα τα σχολεία είναι υποχρεωμένα να παρέχουν τηλεκπαίδευση στους μαθητές τους, προκειμένου να καλυφθεί κανονικά η διδακτέα ύλη, όπως γινόταν προτού η κυβέρνηση αποφασίσει το κλείσιμο τους λόγω του lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.



via Ειδησεις https://ift.tt/359vmgm

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη