Πάλι χάλασε το VAR στη Λαμία! Κοίτα κάτι συμπτώσεις… (photo)


Κάτι έχει το VAR στο ΔΑΚ Λαμίας, όταν παίζει εκεί ο ΠΑΟΚ. Μάλλον είναι… ματιασμένο! Δεν εξηγείται αλλιώς, όταν γίνεται φάση στην οποία ο ΠΑΟΚ ευνοείται, να… μην υπάρχει πουθενά, το εργαλείο που «μπήκε στη ζωή μας για να σώσει το ποδόσφαιρο»! Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζόλης χτύπησε εκτός φάσης τον αντίπαλό του (τον Σκόνδρα) και πήραν… από μία κίτρινη. Με τη διαφορά ότι το χτύπημα του Τζόλη ήταν, καθαρά, για κόκκινη κάρτα…

Ο Κουμπαράκης, ο οποίος έστελνε τον Παπαπέτρου να δει το… φάουλ του Χασάν, στο ματς με τον Απόλλωνα, για να… βγει από τη μύγα, ξύγκι, εδώ δεν κάλεσε καν τον διαιτητή του αγώνα, Μανούχο, να δει τη φάση και, φυσικά, να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.


Την πήρε χαμπάρι μέχρι και ο Γκαρσία και μετά από λίγο τον έβγαλε τον Τζόλη, για να… γλιτώσει τα χειρότερα. Αν και τα είχε ήδη… γλιτώσει.

Για την ιστορία, αυτή την πεντακάθαρη αποβολή, εις βάρος του παίκτη του ΠΑΟΚ, η παραμύθα την είδε κάπως έτσι…

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη