Καρδίτσα: Βίαιη σύλληψη νεαρής στην πλατεία Λάππα, «ντροπή», φώναζαν οι περαστικοί (vid)

Καρδίτσα: Βίαιη σύλληψη νεαρής στην πλατεία Λάππα, «ντροπή», φώναζαν οι περαστικοί (vid)

Βίαιη σύλληψη στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, όπου ένας αστυνομικός συλλαμβάνει μία νεαρή κοπέλα και της περνάει χειροπέδες. Το περιστατικό της αστυνομικής βίας καταγράφηκε από περίοικους και κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με όσα διακρίνονται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δημοσιεύει το karditsapress, δύο αστυνομικοί σε έλεγχο για μάσκα και της τήρησης των μέτρων του lockdown συνέλαβαν μια κοπέλα, αφού πρώτα την ακινητοποίησαν με βία στο έδαφος!

Οι κάτοικοι της περιοχής και οι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν την αναίτια επίθεση των αστυνομικών, που πέρασαν χειροπέδες με βίαιο τρόπο στη κοπέλα. Το συμβάν έλαβε χώρα στην πλατεία Λάππα της Καρδίτσας. Στο βίντεο διακρίνεται ένας αστυνομικός να ακινητοποιεί στο έδαφος τη νεαρή κοπέλα που του φωνάζει επανειλημμένα «άσε με». Παράλληλα ακούγονται και οι διαμαρτυρίες πολιτών για τη βίαιη σύλληψη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τόσο η κοπέλα όσο κι ο νεαρός που την συνόδευε οδηγήθηκαν στο τμήμα.



via Ειδησεις https://ift.tt/2IDXMqj
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη