Συνεχίζεται το χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο στη Λαμία

Η ενημέρωση έγινε από τον αντιδήμαρχο υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτη Στασινό.

Δείτε όσα ανέφερε:

Συνεχίζεται το χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο στη Λαμία.

Σήμερα 22 Δεκεμβρίου στις 186 δειγματοληψίες που έγιναν στην Οδό Φιλίας βρέθηκαν μόλις 2 θετικοί συμπολίτες μας.

Καλή είναι και η επιδημιολογική εικόνα που εμφανίζουν οι καταυλισμοί των Ρομα.Μετά τα 82 αρνητικά Rapid Tests στη Καμηλόβρυση σήμερα έγιναν 160 δειγματοληψίες στην Ανθήλη και βρέθηκε μόλις 1 θετικό κρούσμα.

Πρόκειται για ένα 14 χρόνο παιδί, μέλος ολιγομελούς οικογένειας, που διαβιεί σε σπίτι και όχι σε παράγκα. Θα τηρηθεί με αυστηρότητα το πρωτόκολλο της Πολιτείας ενώ ο Δήμος Λαμιέων θα συνδράμει στη τροφοδοσία της οικογένειας με τρόφιμα, κατά τη διαρκεία της απομόνωσης.

Τα επόμενα δωρεάν Rapid Tests στην Οδό Φιλίας έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου,παραμονή Χριστουγέννων,ώστε να δοθεί η δυνατότητα ελέγχου σε όλους τους δημότες που θέλουν να καθίσουν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με τους αγαπημένους τους.






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη