ΑΕΛ – Λαμία: Ο αγώνας τους εκτός… γηπέδων

Ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε εκ νέου στην Λαμία για την αναβολή, ενώ μίλησε και για τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας του απάντησε με ανακοίνωση της.

Ο «πόλεμος» μεταξύ ΑΕΛ και Λαμίας συνεχίζεται. Η αρχικά η πρώτη με δήλωση του ισχυρού της άνδρα Αλέξη Κούγια «απάντησε» στα όσα ανέφερε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ενώ αναφέρθηκε και στον Βόλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

Διάβασα την ανακοίνωση της Πύδνα Κίτρους -ΝΠΣ Βόλος και τις δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Metropolis.

« Για τον μαζέψτε τον », τις επόμενες ημέρες που θα αρχίσετε να παραλαμβάνετε τις αγωγές για όλες τις ανακοινώσεις σας καθίστε λίγο και ξανασκεφτείτε και αρχίστε να μαζεύετε και κανένα ευρώ για να μην χάσετε τα σπίτια σας, εάν έχετε;

Ετοιμαστείτε και για τον Εισαγγελέα, όχι βέβαια για το στημένο ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ, αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Όσο για το «υπερήλικας ποινικολόγος», θέλω να σας θέσω ένα ερώτημα:

Τι θα προτιμούσατε στην ζωή σας να είστε 70 χρονών όπως είμαι εγώ, να είστε ο Κούγιας που έχει κάνει το όνομα του ταυτόσημο της επιστήμης του, να έχετε ένα γιό πρωτοετή φοιτητή της Νομικής Αθηνών, να έχεις την δυνατότητα να είσαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ή να είσαι 62 χρονών και να είσαι εμφανισιακά σαν τον Μπέο , να είσαι ο Μπέος με ότι σημαίνει το όνομα σου και να σε έχουν επιλέξει οι 250 ιδιοκτήτες της Πύδνα Κίτρους – Βόλος για να τους κάνεις τα θελήματα και την μία να σε βάζουν να κάνεις τον διερμηνέα και την άλλη να σε βάζουν να κάνεις τον πρόεδρο.

Όσο για τις δηλώσεις του φίλου μου του Πανουργιά Παπαϊωάννου επειδή τον συμπαθώ πραγματικά του λέω να μην ντρέπεται για μένα, αλλά να ντρέπεται για όλα όσα έχει κάνει στο ποδόσφαιρο, ώστε η Λαμία να είναι στην Super League και να ντρέπεται γιατί από όλες τις εταιρείες που διαφημίζονται στις φανέλες των ομάδων της Super League, η δική σου εταιρεία διαφημίζεται στην φανέλα της Πύδνα Κίτρους – Βόλος, με ότι σημαίνει αυτό για όσα λέγονται για το στημένο ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ.

Κατά τα λοιπά μόλις τελειώσει από την καραντίνα των 14 ημερών που τον έβαλαν ο Γρηγορίου, με τον Κολοβό και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, κατά την γνώμη μου για να μην παίξουμε, θα του κάνω ένα ωραίο τραπέζι με τις οικογένειες μας στο σπίτι μου στον Παρνασσό.

Λίγο αργότερα η ομάδα της Φθιώτιδας του απάντησε με ανακοίνωσή της.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η απόφαση αναβολής των αναμετρήσεων της Λαμίας με Ατρόμητο και Λάρισα, από τα αρμόδια όργανα, στο πλαίσιο της διαφύλαξης της δημόσιας Υγείας, ήταν απόλυτα λογική. Η ομάδα έχει αυτή την στιγμή 10 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού, τη στιγμή που ένας εκ των ποδοσφαιριστών μας νοσηλεύεται με Covid 19 από το βράδυ του Σαββάτου, στο Νοσοκομείο Λαμίας, έχοντας μάλιστα αντιμετωπίσει έντονα τα συμπτώματα της νόσου. Επίσης μια ολόκληρη οικογένεια ποδοσφαιριστή μας, νοσεί από την μεταδοτικότητα του φονικού ιού.

Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες από πλευράς ΑΕΛ μία στοχοποίηση προς το πρόσωπο του κυρίου Μαυρωτά, ο οποίος έπραξε με αίσθημα ευθύνης για να διαφυλαχτεί η δημόσια υγεία και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις την ώρα που η πανδημία έχει καθηλώσει ολόκληρη την χώρα. Όπως άλλωστε έπραξε ξανά στο μεταξύ μας ματς στις 8 Νοεμβρίου που και τότε με αίσθημα ευθύνης ανέβαλε τον αγώνα για να διαφυλάξει την δημόσια υγεία, με δύο κρούσματα, παρόλο που δεν το ανέφερε πουθενά τότε το πρωτόκολλο

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τραπέζι στον Παρνασσό!

Ευχόμαστε στον κ. Κούγια και στην ΠΑΕ ΑΕΛ, Καλές Γιορτές με Υγεία!

sportsroom.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη