13033: Τα νέα δεδομένα από αύριο στα sms για click away αγορές, η νέα ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας

13033: Τα νέα δεδομένα από αύριο στα sms για click away αγορές, η νέα ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας

Νέα δεδομένα από αύριο για το sms στο 13033, καθώς ανοίγουν τα καταστήματα λιανεμπορίου με clickaway. Αλλαγή και στην ώρα πααγόρευσης κυκλοφορίας.

Ανοίγουν αύριο τα καταστήματα λιανεμπορίου... αλλά με click away με διευρυμένο ωράριο και αυστηρά μέτρα στην τήρηση των αποστάσεων.

Από αύριο λοιπόν, Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, μπαίνουν στη ζωή μας τα ψώνια με click away, και έτσι οσοι επιθυμούν να παραλάβουν την παραγγελία τους από κατάταστημα, κατόπιν πάντα συννενόησης, θα πρέπει να στείλουν sms στο 13033 με τον κωδικό 2.

Παράλληλα αύριο επιτρέπεται και η προεραιτική λειτουργία των σούπερ μάρκετ.

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στα καταστήματα και παραμονή περισσότερων από 9 ατόμων στις ουρές, ενώ παράλληλα, αυστηρή θα είναι και η τήρηση του ωραρίου, καθώς ο καταναλωτής οφείλει να παραλάβει άμεσα την παραγγελία του, προκειμένου, να μην υπάρξουν καθυστερήσεις οι οποίες θα επιφέρουν και τα καθέκαστα πρόστιμα.

Πώς θα γίνεται η αγορά με click away

- Η εξ αποστάσεως υποχρεωτική προαγορά των αγαθών (ηλεκτρονική και τηλεφωνική παραγγελία) και παραλαβή από την είσοδο του καταστήματος θα γίνεται από ένα (1) και μόνο άτομο.

- Απαγορεύεται η είσοδος πελατών στο κατάστημα.

Η επιχείρηση καταχωρεί την παραγγελία και αποστέλλει στον πελάτη, είτε τιμολόγιο είτε μήνυμα, που θα φέρει τα εξής στοιχεία: α) Επωνυμία –Διεύθυνση –ΑΦΜ- Χρονικό διάστημα παραλαβής.

- Πληρωμή μόνο ηλεκτρονικά και με POS.

- Απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ πελατών και έως 9 άτομα παρόντα (ουρά).

- Αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο- βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης, πλέον δε της απόδειξης προαγοράς του προμηθευτή.

WhatsApp Image 2020 12 11 at 11.27.15

WhatsApp Image 2020 12 11 at 11.27.23

WhatsApp Image 2020 12 11 at 11.27.35

Αλλαγή στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Από τις 10 το βράδυ έως τις 5 το πρωί ισχύει πλέον η απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ αναμένονται αποφάσεις για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου ενδέχεται να γίνει επέκταση ωραρίου για το γιορτινό τραπέζι.

Παράλληλα οι μετακινήσεις εκτός νομού επιτρέπονται μόνο υπό συγκριμένες συνθήκες.via Ειδήσεις https://ift.tt/3gFJ6n9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.