Ανοιχτά σούπερ μάρκετ την Κυριακή 13/12: Tο ωράριο λειτουργίας, ποιες αλυσίδες θα παραμείνουν κλειστές

Ανοιχτά σούπερ μάρκετ την Κυριακή 13/12: Tο ωράριο λειτουργίας, ποιες αλυσίδες θα παραμείνουν κλειστές

Ανοιχτά θα μπορούν να είναι αύριο Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, όσα σούπερ μάρκετ το επιλέξουν, δίνοντας στους καταναλωτές την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους. Ποιες αλυσίδες θα παραμείνουν κλειστές.

Ανοιχτά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ που επιθυμούν αύριο Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ενώ την ίδια μέρα ανεβάζουν ρολά και τα καταστήματα λιανικής μόνο για αγορές με click away.

Το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ για τις Κυριακές είναι από τις 8 το πρωί έως τις 20.30.

Ωστόσο μεγάλες αλυσίδες, όπως ο Σκλαβενίτης και Μασούτης θα παραμείνουν κλειστές την Κυριακή, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Υπενθυμίζεται, ότι από τις 7 Δεκεμβρίου στα σούπερ μάρκετ διατίθενται και χριστουγεννιάτικα είδη, μετά τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης και αφού η πώληση διάφορων ειδών είχε σταματήσει.

Παράλληλα όπως έκανε γνωστό ο Αδωνις Γεωργιάδης, δεν θα πωλούνται παιχνίδια μέσα στα καταστήματα, ωστόσο θα επιτρέπεται το click away για τα συγκεκριμένα προϊόντα.



via Ειδήσεις https://ift.tt/347kdM9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη