Κορονοϊός Τουρκία: Πάνω από 200 νεκροί σε 24 ώρες, ξεπέρασαν τους 15.000 συνολικά

Κορονοϊός Τουρκία: Πάνω από 200 νεκροί σε 24 ώρες, ξεπέρασαν τους 15.000 συνολικά

Οι ημερήσιοι θάνατοι από τον νέο κορονοϊό στην Τουρκία έφτασαν σε αριθμό ρεκόρ, με 203 νεκρούς τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με τα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας, που αυξάνουν τον αριθμό των θανάτων στη χώρα σε 15.103 από την αρχή της πανδημίας.

Την τελευταία ημέρα, η Τουρκία κατέγραψε 32.137 νέες περιπτώσεις μόλυνσης από τον ιό, συμπεριλαμβανομένων των ασυμπτωματικών φορέων.

Για τέσσερις μήνες, η Άγκυρα ανακοίνωνε στον ημερήσιο απολογισμό της για την εξέλιξη της πανδημίας μόνο τα συμπτωματικά περιστατικά μόλυνσης, αλλά ξεκίνησε να αναφέρει όλο το σύνολο των κρουσμάτων από τις 25 Νοεμβρίου.

Ιστορικά δεδομένα για τον αριθμό των κρουσμάτων και το συσωρευτικό σύνολο περιστατικών εξακολουθούν να μην είναι διαθέσιμα.

Η Τουρκία τέθηκε σε lockodown το Σαββατοκύριακο για να καταπολεμήσει την πρόσφατη αύξηση των ημερήσιων θανάτων και των νέων λοιμώξεων.

Την Παρασκευή, η Τουρκία είχε 32.736 κρούσματα σε 24 ώρες, ο υψηλότερος αριθμός από την αρχή της πανδημίας τον Μάρτιο.via Ειδήσεις https://ift.tt/2JzF2ch
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.