ΟΠΕΚΑ: Κλείνει η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού

ΟΠΕΚΑ: Κλείνει η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού

Στις 11/12/2020 και ώρα 00.01 (μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή κλείνει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 Επίδομα Παιδιού, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ.

Κατόπιν αυτού, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της έκτης διμηναίας δόσης. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου.

Η συγκεκριμένη έκτη και τελευταία δόση του έτους 2020 θα καταβληθεί την τελευταία ημέρα του Δεκεμβρίου 2020, ήτοι την 31η Δεκεμβρίου, μαζί με το σύνολο των επιδομάτων που καταβάλλονται κλασσικά πλέον στο τέλος του μήνα.

Το Επίδομα Παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020.

Η εκκαθάριση των αιτήσεων θα γίνει σύμφωνα με την τελευταία φορολογική δήλωση, που σημαίνει ότι θα πληρωθούν μόνον όσοι υπέβαλαν τη φετινή φορολογική δήλωση.

Υπενθυμίζεται προς όλους τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://ift.tt/3gdnn4v προκειμένου να διαβάσουν τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις που δίδονται από τον οργανισμό που στοχεύουν σε διευκρινίσεις γύρω από το Επίδομα Παιδιού.



from Ειδήσεις https://ift.tt/3lEc8Vq
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη