-->

Δωρεά 2160 μασκών προστασίας από την πανδημία του Covid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Στυλίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας παρέδωσε στο Διοικητή κύριο Ανδρέα Κολοκυθά και στο προϊστάμενο της Ογκολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας Κύριο Σεραφείμ Καλτσά παρουσία και νοσηλευτικού προσωπικού 2160 μάσκες για τους ογκολογικά ασθενείς για τη προστασία τους από την πανδημία του Covid-19. Μας υποδέχτηκαν με ευγένεια και μας ευχαρίστησαν τονίζοντάς μας πόσο χρήσιμες είναι οι μάσκες αυτή την εποχή !!!

Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση της βιομηχανίας AGROINVEST Α.Ε.Β.Ε που εδρεύει στο Αχλάδι Φθιώτιδας για την άμεση και ευγενή ανταπόκριση στο αίτημά μας για τη δωρεά παραχώρηση των πιο πάνω μασκών και για την έν γένει  κοινωνική της παρουσία στη περιοχή μας !!!Ευχόμαστε ολόψυχα να απαλλαγούμε όσο πιο σύντομα γίνεται απο τον Covid-19.

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ !!!!!

Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρείας Παραρτήμα Στυλίδας





Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->