Τραγικό φινάλε: Πέθανε ο 26χρονος που φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον πατέρα του στο Ηράκλειο

Τραγικό φινάλε: Πέθανε ο 26χρονος που φέρεται να μαχαιρώθηκε από τον πατέρα του στο Ηράκλειο

Τραγικό φινάλε στην τραγωδία που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σήμερα, στις 5 τα ξημερώματα ο 26χρονος έφυγε από τη ζωή, υποκύπτοντας στα τραύματά του, μετά το αιματηρό επεισόδιο που έγινε την ημέρα των Χριστουγέννων στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο.

Ο 26 χρονος που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μαχαιρώθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα (55 ετών), ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο αδερφός του 24 ετών, έφτασε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στη ΜΕΘ υπέστη δύο ανακοπές, αλλά οι γιατροί των επανέφεραν, ενώ έφερε βαριά τραύματα σε καίρια σημεία στο σώμα του.

Ωστόσο, σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή από αιμορραγικό σοκ.

Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ είναι σε εξέλιξη το νομικό-ποινικό ζήτημα της υπόθεσης, αφού κατηγορούνται ο 55χρονος πατέρας και ο 24χρονος γιος του, αδερφός του θύματος.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/38ErLYo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη