Μικρή Μελίνα: Τι είπε στην απολογία της η αναισθησιολόγος που κατηγορείται για τον θάνατο της 4χρονης

Μικρή Μελίνα: Τι είπε στην απολογία της η αναισθησιολόγος που κατηγορείται για τον θάνατο της 4χρονης

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια επέμβασης το 2015. Σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, απολογήθηκε η κατηγορούμενη αναισθησιολόγος, η οποία περιέγραψε πώς χειρίστηκε το περιστατικό και υποστήριξε ότι δεν έχει ευθύνη για όσα συνέβησαν και πως η ίδια βρισκόταν διαρκώς πάνω από την μικρή.

Απέδωσε τις εξελίξεις σε μια σπάνια αλλεργική αντίδραση του παιδιού σε φάρμακο το οποίο χορηγήθηκε ενώ πρόσθεσε ότι αυτό δεν θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί καθώς δεν υπήρχε τρόπος πρόβλεψης από κανέναν γιατρό. Η αναισθησιολόγος υποστήριξε επιπλέον ότι το παιδί ήταν ζωντανό όταν έφτασε στο ΠΑΓΝΗ.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 16 Δεκεμβρίου με την αγόρευση της εισαγγελέως.

Στο δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου βρίσκονταν και σήμερα μέλη της οικογένειας της άτυχης Μελίνας, που από την πρώτη στιγμή όπως δηλώνουν, εκείνο που επιθυμούν είναι η δικαίωση για το παιδί τους.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3lQ9trG
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη