Στο φως χάρη στον κορονοϊό ο μύθος των προσφορών για την περίοδο της Black Friday

eurokinissi

Τα δεδομένα για το Black Friday φέτος δείχνουν, πως το 87,9% των αγορών έγινε χωρίς έπτωση και μάλιστα το 3,78% αγοράστηκαν ακριβότερα!

Μόνο το 8,32% των προϊόντων που αγοράστηκαν ήταν φθηνότερα. Γεγονός που απομυθοποιεί τις τεράστιες προσφορές του Black Friday που έφτασε στη χώρα μας από τις ΗΠΑ πριν μερικά χρόνια. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως φέτος, με τα φυσικά καταστήματα κλειστά, όλες οι αγορές έγινα διαδυκτιακά το οποίο δίνει μεγαλύτερη ευστοχία στα δεδομένα. Οι κυριότερες κατηγορίες που παρατηρήθηκαν πωλήσεις σε αυξημένες και μειωμένες τιμές φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

skroutz πινακας
Πηγή: Skourtz

Τα παιδικά και τα βρεφικά πωλήθηκαν ακριβότερα κατά 7,71% καθώς πολλοί γονείς και παππούδες θα έσπευσαν να αγοράσουν είδη για παιδιά εν όψει χριστουγέννων και εκεί οι έμποροι δεν κατέβασαν τις τιμές.

Αμέσως μετά ακριβότερες αγορές έγιναν στην κατηγορία της τεχνολογίας με ποσοστό 5,14% ενώ πέρυσι το 2019, το ποσοστό ήταν 1,60%.

Το χαμηλότερο ποσοστό όπως φαίνεται και στον πίνακα, έχουν τα Auto-Moto, με 1,31%. Το οποίο είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η χώρα βρίσκεται σε απαγόρευση μετακινήσεων από τις 7 Νοεμβρίου. O πυρετός της Black Friday και φέτος βρήκε του Έλληνες να αγοράζουν ακριβότερα, αντίθετα με ό,τι θα πίστευαν οι περισσότεροι.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2ICxaGe
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη