Αγρίνιο: Απειλούσε με μπαλτά τους αστυνομικούς μετά από έλεγχο για μάσκα

eurokinissi

Απρόσμενη και άγρια τροπή πήρε ο έλεγχος των αστυνομικών αρχών σε κατάστημα του Αγρινίου για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού, αφού ο καταστηματάρχης τα «έχασε» και τους απείλησε με μπαλτά.

Ήταν βραδινές ώρες χθες, περί τις 9, όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς καταγγέλθηκε πως εργαζόμενοι σε αυτό δεν φορούσαν μάσκα.

Ο υπεύθυνος ωστόσο φέρεται να αντέδρασε με τον πλέον έντονο τρόπο στον έλεγχο και ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, φέρεται να εξύβρισε τους αστυνομικούς και να αντιστάθηκε της σύλληψης ενώ ανέβηκε στο πατάρι όπου άρπαξε μπαλτά και απείλησε τους ενστόλους.

Τελικώς μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει τα αδικήματα της απειλής, απείθειας, παράβασης του νόμου περί όπλων και βίας κατά δικαστικών προσώπων.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3hhnjmk
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη