Συνάντηση Κικίλια - Ιερώνυμου για την Eθνική Eκστρατεία για τον Eμβολιασμό

αρχείου Eurokinissi

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έχει αυτή την ώρα ο Υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας. Αντικείμενο της συνάντησης η Εθνικής Εκστρατεία Εμβολιασμού.

Την αρωγή της Εκκλησίας της Ελλάδος στην προσπάθεια ορθής ενημέρωσης και κινητοποίησης των πολιτών γύρω από τη σημασία του εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19, στο πλαίσιο της Εθνικής Εκστρατείας Εμβολιασμού συζητάει αυτή την ώρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο Β. Κικίλιας.

Υπουργός Υγείας έχει κάνει λόγο για εθνική προσπάθεια μείζονος σημασίας, ενώ κατά τη συζήτηση της τροπολογίας που θέσπισε το πλαίσιο διενέργειας της Εθνικής Εκστρατείας είχε σημειώσει τη σημασία της συστράτευση κοινωνικών δυνάμεων «που θα επιτρέψει τη «δυνατότητα να φτάσουμε στο τελευταίο χωριό, στην τελευταία πόλη, στο τελευταίο νησί της χώρας και να ενημερώσουμε σωστά τους συμπολίτες μας, επιστημονικά, τεκμηριωμένα, δομημένα για το τι είναι τα εμβόλια, τι είναι ο εμβολιασμός, πώς θα ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, ποιους θα εμπεριέχει, ποιος ο τρόπος για να φτάσει κανείς σε ένα εμβολιαστικό κέντρο, ποια είναι τα fake news τα οποία δεν πρέπει να ακούει».

Διαβάστε περισσότερα στο News4Health



via Ειδήσεις https://ift.tt/3ax2vFQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη