Εμβολιάσθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος - Συμβολικά πρώτος των Ενόπλων Δυνάμεων

Εμβολιάσθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος - Συμβολικά πρώτος των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, εμβολιάσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», ως συμβολικά πρώτος και κάνοντας την αρχή για τις Ένοπλες Δυνάμεις, σε εφαρμογή του σχεδίου εμβολιασμού της κυβέρνησης κατά της πανδημίας με την επωνυμία «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στο πλαίσιο της θωράκισης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύντομα θα ακολουθήσει η λοιπή στρατιωτική Ηγεσία και των τριών Κλάδων, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

«Ο αντικειμενικός σκοπός, της επιχειρήσεως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν είναι άλλος, παρά η απελευθέρωση όλων μας, από τα αόρατα, αλλά πολύ πραγματικά κι επώδυνα δεσμά της πανδημίας, η «ανακατάληψη» των ζωών μας και τελικώς, η επαναφορά στην κανονικότητα, κάτι βεβαίως που ισχύει απολύτως και στον υπερθετικό βαθμό και για το Στράτευμα.

Έτσι, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα βρεθούν -είναι ήδη- στην πρώτη γραμμή της Πανελλήνιας προσπάθειας, με όλα τα μέσα και το προσωπικό που θα απαιτηθεί. Ήδη στο προπαρασκευαστικό στάδιο, έχουν γίνει πολλά.

Έχουν καταρτισθεί και δοκιμασθεί τα επιχειρησιακά σχέδια, από κοινού με τις άλλες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και φορείς και από σήμερα μπαίνουμε στο εκτελεστικό κομμάτι. Θα είναι προσπάθεια επίμονη, δύσκολη, επίπονη, απαιτητική, αλλά είμαι σίγουρος, ότι θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία!», δήλωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/34Naxqs
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη