Αναβλήθηκε το Λάρισα-Λαμία


Την αναβολή του αγώνα της Λάρισας με τη Λαμία ανακοίνωσε η Superleague, μετά τα εννιά κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Παρά τη χθεσινή αντίδραση της Λάρισας ζητώντας να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας της Τετάρτης (23/12) με τη Λαμία για την 8η αγωνιστική της Superleague Interwetten, η διοργανώτρια ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι αναβάλλεται. Η Λαμία γνωστοποίησε πριν λίγες μέρες ότι εμφανίστηκαν εννιά κρούσματα κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να αναβληθεί και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ακολούθως η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας ενημέρωσε για την ανάγκη να μπουν όλα τα μέλη της ομάδας σε 14ημερη καραντίνα, με την εντολή αυτή να είναι δεσμευτική, όπως ξεκαθάρισε η ΓΓΑ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ - Λαμία, ο οποίος είχε οριστεί για την Τετάρτη 23/12/2020 (εξ αναβολής, για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Interwetten) αναβάλλεται,  σε συμμόρφωση (α) με το από 20/12/2020 έγγραφο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με το οποίο επεβλήθη κατ΄ οίκον περιορισμός 14 ημερών, στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ Λαμία 1964 και (β) την απο 20/12/2020 σχετική απάντηση της Γ.Γ.Α.

Σημειώνεται πως κατόπιν ερωτήματος της Super League προς την Γ.Γ.Α., η τελευταία αποσαφήνισε εγγράφως, στις 20/12/2020, τη δεσμευτικότητα της ως άνω εντολής της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συνέστησε την αναβολή του αγώνα.

www.sdna.gr

Από το Blogger.