Μυρτώ Αλικάκη: Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης

Μυρτώ Αλικάκη: Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης

Δηλώσεις που προκάλεσαν σχόλια και πολλές αντιδράσεις στα social media έκανε αναφορικά με τη σεξουαλική παρενόχληση η ηθοποιός Μυρτώ Αλικάκη.

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στην εκπομπή «Συν Γυναιξί» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και είπε χαρακτηριστικά:

«Θεωρώ τη σεξουαλική παρενόχληση κάτι εγκληματικό, αλλά το θέμα είναι… τι είναι σεξουαλική παρενόχληση. Έχω ένα θέμα με αυτήν την αμερικάνικη τάση, που τα πάντα μπορούν να σε οδηγήσουν στο δικαστήριο. Σεξουαλική παρενόχληση για εμένα είναι να σου ζητήσει ένας άνθρωπος με αντάλλαγμα μια επαγγελματική θέση, να βρεθείς σεξουαλικά μαζί του και αν εσύ του αρνηθείς να χάσεις τη θέση σου. Αν δεν διακυβεύεται το επαγγελματικό κομμάτι, και μιλάμε για ένα επιθετικό φλερτ, θεωρώ πως είναι μέρος της ζωής» είπε η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Όπως ένας άνδρας μπορεί να αντεπιτεθεί με το φλερτ του, μπορώ να αντεπιτεθώ κι εγώ χωρίς να το δεχθώ. Δεν θεωρώ ότι το φλέρτ πρέπει να πεθάνει. Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης. Δε μπορούν οι γυναίκες να παραπονιούνται πως οι άντρες είναι ευνουχισμένοι και με το που σε κοιτάει ένας άνδρας να νιώθεις απειλή. Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο. Υποθέτω ότι τα πράγματα είναι ακραία αυτή τη στιγμή γιατί πρέπει να γίνουν ακραία για να βρουν μια ισορροπία. Και ως έτσι το καταλαβαίνω απόλυτα».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3oOWxUH
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη